IN DE PERS

Als Genscom zelf in de krant staat

Cyberstart: Bescherming in een digitale wereld

Hoe kunnen we ons online veilig voelen in een steeds complexere digitale omgeving? Samen met VIGC en Group Joos werkten we bij Genscom mee aan een getuigenis van cyberstart om cybersecurity in de grafische sector in de kijker te zetten.

De onmisbare rol van print in omnichannel communicatie

In de pagina's van Trends KMO Stories vertellen we hoe Genscom met haar hybride communicatiemodel een aanzienlijke groei realiseerde en de onmisbare rol van print in de omnichannel communicatiestrategie erkenden.

Krantje "Skate de stad" wil harmonie tussen skaters en stadsbewoners

De Antwerpse vzw KNS heeft in samenwerking met de lokale skategemeenschap een papieren krantje uitgebracht. Via dat medium willen de skaters van Antwerpen ze zichzelf profileren als een gesprekspartner voor de stad en invloed uitoefenen op de beleidsmakers.

How a cloud editor and app simplify a fully customized newspaper production

In het tweede deel van dit interview geeft CEO Stefaan Vanysacker een overzicht van de verschillende technologieën en platformen die het mogelijk maken om een gepersonaliseerde krant te maken afhankelijk van de specifieke doeleinden.

Genscom: The agency bringing advanced personalization to newspapers

Innovatieve concepten in de krantenwereld: van personalisatie tot multiredactie. Hoe dit te werk gaat? Onze CEO Stefaan Vanysacker was te gast bij INKISH.TV en legt dit voor jullie uit in het eerste deel van dit interview. 

Krantje vanuit uw kot naar oma en opa blijkt schot in de roos

Al meer dan duizend mensen gebruikten tool waarmee (klein)kinderen hun oudste familieleden kunnen verrassen met een echte zelfgemaakte krant. “We voelden meteen de behoefte om ons steentje bij te dragen, want het isolement weegt door.”

Frasnes: le Jardin Intérieur crée son journal bimestriel

La maison de repos, située à Frasnes, a récemment mis en place un journal au sein de son institution intitulé l'O'Gazette. Une initiative qui permettra à l'avenir d'inclure les résidents dans la rédaction de ce bimestriel