WOONZORGCENTRA

Een huiskrant voor gelukkige bewoners van je woonzorgcentrum

Goede communicatie in de zorg begint met een huiskrant

Zet jij ook alles op alles om de bewoners gelukkig te zien? Een huiskrant over het reilen en zeilen van het woonzorgcentrum is een belangrijke communicatiemethode in de zorg. Veel bewoners kijken aan het begin van de maand uit naar hun huiskrant.

Met verjaardagen van hun medebewoners in, een woordje uitleg over de nieuwkomers, up-to-date info over het woonzorgcentrum, foto’s over de voorbije activiteiten, een activiteitenkalender en meer krijgen de bewoners van het woonzorgcentrum een huiskrant op maat.

Wzc Orelia brengt voor de bewoners elke maand een eigen huiskrant uit - Genscom

Ga zelf aan de slag met een gepersonaliseerd communicatieplatform

Met onze online editor maak je als woonzorgcentrum eenvoudig zelf je huiskrant. Wij doen er alles aan om de communicatie van je woonzorgcentrum zowel vormelijk als inhoudelijk te ondersteunen.

Onze creatieve vormgevers staan garant voor een professioneel ontwerp op maat, geheel in de huisstijl met eigen kleuren en lettertypes. En de bibliotheek van Genscom met oude liedjes, verhalen uit de tijd van toen of een moppenpagina toveren een glimlach op het gezicht van de bewoners. We voorzien bovendien één volledig kant-en-klare puzzel- en quizpagina per maand voor jouw huiskrant.

De periodiciteit kiest het woonzorgcentrum helemaal zelf, evenals het aantal pagina’s. Zo geven we ieder huis de kans om op eigen tempo en naar eigen draagkracht een huiskrant te maken voor de bewoners van hun woonzorgcentrum.

Wzc Consolata maakte op het Genscom-platform een eigen jaarkalender - Genscom

Wzc De Regenboog verwent haar bewoners en de buurt met een huiskrant

 

Een maandelijkse krant voor de bewoners van het woonzorgcentrum, de assistentiewoningen en de brede buurt. Wzc De Regenboog is een open huis in het hartje van Zwijndrecht. Lees hier het krantenverhaal van wzc De Regenboog.

Een krant maken met je woonzorgcentrum - Genscom