Wij zijn Genscom

Ben jij op zoek naar een betaalbare manier om je eigen bedrijf of organisatie in de kijker te zetten? Wil je bovendien zelf aan de slag maar heb je nog een beetje steun nodig? Welkom bij Genscom! Samen gaan we op zoek naar een passende formule om jouw bedrijf of organisatie de aandacht te geven die het verdient!


GENSCOM. WHAT'S IN A NAME?

Genscom dus, met de com van communicatie of misschien meer nog van community. Want dat is wat we willen bereiken. Een gemeenschap creëren, met velen de eigen communicatie in handen nemen. Samen één doel realiseren. Als één familie, of om in het Latijn uit te drukken, als één gens.


WAT DOEN WE?

Genscom is een jong en innovatief communicatiebedrijf, gespecialiseerd in (kleinschalige) gesegmenteerde en gepersonaliseerde communicatie en dit zowel offline als online. We willen op deze manier bedrijven en organisaties de kans geven om gericht te communiceren met klanten en leden. Bovendien dagen we hen uit om hun klanten en leden zelf een publicatie te laten maken. Zo stimuleren we bottom-upcommunicatie en stellen we verschillende stakeholders in staat om te werken aan één publicatie (many-to-many).

Genscom verzorgt de hele workflow van redactie tot en met optimale postale distributie voor bedrijven, verenigingen, overheden, non-profitorganisaties en particulieren! Voor een vernieuwend en verrassend communicatieconcept ben je bij ons aan het juiste adres.

TEAM

Stefaan Vanysacker
Co-founder &
managing director

stefaan.vanysacker@genscom.be

Koenraad Coppens
Communicatieadviseur & accountmanager

koenraad.coppens@genscom.be

Gertjan Deprez
Online marketeer


gertjan.deprez@genscom.be

Marc Libotte
Accountmanager Wallonië

marc.libotte@genscom.be

Heb je een interessant project gezien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.


MAIL ONS: info@genscom.be

BEL ONS: +323 210 08 54