Wij zijn Genscom

Ben jij op zoek naar een betaalbare manier om je eigen bedrijf of organisatie in de kijker te zetten? Wil je bovendien zelf aan de slag maar heb je nog een beetje steun nodig? Welkom bij Genscom! Samen gaan we op zoek naar een passende formule om jouw bedrijf of organisatie de aandacht te geven die het verdient!


GENSCOM. WHAT'S IN A NAME?

Genscom dus, met de com van communicatie of misschien meer nog van community. Want dat is wat we willen bereiken. Een gemeenschap creëren, met velen de eigen communicatie in handen nemen. Samen één doel realiseren. Als één familie, of om in het Latijn uit te drukken, als één gens.


WAT DOEN WE?

Genscom is een jong en innovatief communicatiebedrijf, gespecialiseerd in (kleinschalige) gesegmenteerde en gepersonaliseerde communicatie en dit zowel offline als online. We willen op deze manier bedrijven en organisaties de kans geven om gericht te communiceren met klanten en leden. Bovendien dagen we hen uit om hun klanten en leden zelf een publicatie te laten maken. Zo stimuleren we bottom-upcommunicatie en stellen we verschillende stakeholders in staat om te werken aan één publicatie (many-to-many).

Genscom verzorgt de hele workflow van redactie tot en met optimale postale distributie voor bedrijven, verenigingen, overheden, non-profitorganisaties en particulieren! Voor een vernieuwend en verrassend communicatieconcept ben je bij ons aan het juiste adres.

TEAM

Stefaan Vanysacker
Co-founder & managing directorstefaan.vanysacker@genscom.be


Koenraad Coppens
Communicatieadviseur & accountmanagerkoenraad.coppens@genscom.be


Gertjan Deprez
Online marketeer
gertjan.deprez@genscom.be


Marc Libotte
Accountmanager Walloniëmarc.libotte@genscom.be


Wil je aan de slag bij ons?

Wij hebben momenteel één vacature maar ontvangen ook graag spontane sollicitaties.

Vacature Junior Digitale en Grafische Media

Profiel:
Om onze online platformen Happiedays en Mygenscom te onderhouden en verder te optimaliseren, zijn we op zoek naar een medewerker met een passie voor en kennis van digitale systemen. Je krijgt zelf verantwoordelijkheid over Happiedays en bent back-up voor de hele workflow.

Daarom wensen we een junior digitale en grafische media (m/v) met volgende kwaliteiten:
- heeft verschillende softwaresystemen onder de knie of noties van of wenst deze aan te leren
- heeft een brede interesse in software
- is leergierig
- heeft zin voor initiatief
- heeft verantwoordelijkheidszin en is nauwkeurig
- heeft kennis van social media
- volgt trends op in de wereld van communicatie, marketing en het grafische ...
- heeft een bachelor of postgraduaat in digitale en grafische media
- pluspunt: heeft kennis van online marketing

Waar kom je terecht?
Genscom is een jong en innovatief communicatiebedrijf, gespecialiseerd in kleinschalige en persoonlijke communicatie en dit zowel gedrukt als digitaal. We willen op deze manier bedrijven en organisaties de kans geven om gericht te communiceren met klanten en leden. Bovendien dagen we hen uit om hun klanten en leden zelf een publicatie te laten maken. Zo stimuleren we bottom-upcommunicatie en stellen we verschillende stakeholders in staat om te werken aan één publicatie (many to many).
Genscom verzorgt de hele workflow van redactie tot en met optimale postale distributie voor bedrijven, verenigingen, overheden, non-profitorganisaties en particulieren! Voor een vernieuwend en verrassend communicatieconcept ben je bij ons aan het juiste adres. Met Happiedays geven we iedereen de kans om zelf een krant te maken, te laten drukken en verzenden.
Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden we jou?
- een uitdagende en afwisselende functie waarin je zowel de online communicatie en marketing als de workflow mee kan uitbouwen en coördineren
- een functie met doorgroeimogelijkheden naar een vast contract en de optie om te starten als jobstudent of stagiair
- een dynamisch team
- de keuze om te werken vanuit Antwerpen of Kortrijk
- een bijkomende interne opleiding in om onze workflows en online programma’s verder onder de knie te krijgen.

Solliciteer nu door je cv en motivatiebrief te bezorgen aan Stefaan Vanysacker via Stefaan Vanysacker via stefaan.vanysacker@genscom.be. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek!


Ben jij de geschikte kandidaat? Mail je cv en motivatiebrief naar stefaan.vanysacker@genscom.be en dan zitten we binnenkort samen rond de tafel.

Heb je een interessant project gezien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.


MAIL ONS: info@genscom.be

BEL ONS: +323 210 08 54