Data-driven print

We geloven in de kracht van personalisatie

ls bedrijf weet je op welke manier je best jouw publiek bereikt. En dit doe je best met een persoonlijke boodschap gebaseerd op de parameters waarover je beschikt: leeftijd, interesses, vorige aankopen, woonplaats… Zo zorg je voor een publicatie op maat, recht in het interesseveld van je doelpubliek. Gesegmenteerde en gepersonaliseerde communicatie is essentieel om optimaal de aandacht van jouw cliënteel te krijgen en zo een goede band te smeden tussen klant en bedrijf!

Doorgedreven segmentatie?
Onze specialisatie!

Wens je te experimenteren met een nieuw businessmodel waarin segmentatie centraal staat, maar wens je niet te investeren in nieuwe soft- en hardware? Dan is Genscom voor jou de geschikte match. We zijn namelijk gespecialiseerd in de productie van communicatie en marketing gebaseerd op jullie data.

We beschikken over de technologie om grote volumes data te verwerken en om te zetten in gepersonaliseerde kranten, op maat van jouw doelpubliek. Samen werken we een publicatie op maat uit dat het beste aansluit bij jouw businessmodel en marketing strategie, inclusief (re)branding, native advertising, long tail marketing, edm.

Kunnen wij proefdraaien voor jou?

Specialisatie een verre droom? Niet bij Genscom. Je hoeft niet meteen zelf te investeren in software of een nieuw machinepark om gepersonaliseerde publicaties tot bij jouw klanten te brengen. Bij ons zit je goed om je ideeën te toetsen, uit te testen en bij te sturen met kleinere en grotere hoeveelheden zonder risico!

Heb je een interessant project gezien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.


MAIL ONS: info@genscom.be

BEL ONS: +323 210 08 54