Woonzorgcentra

Wekelijks mogen wij nieuwe woonzorgcentra verwelkomen bij Genscom. Zij vinden bij Genscom dé ideale werkwijze om hun bewonersblad op een professionele manier vorm te geven en te drukken. Hierbij hoeven ze het blad niet uit te besteden! Ze beslissen zelf over de vorm en de inhoud van het blad. Genscom helpt hen bij het tot stand komen van het bewonersblad en verzorgt het drukwerk. Een unieke combinatie! Ben jij het volgende woonzorgcentrum dat de weg vindt naar Genscom? We geven je graag 7 goede redenen:

1. Een online opmaakplatform

Het ergoteam, het animatieteam, de secretariaatsmedewerker, iemand van het verplegend personeel, een vrijwilliger van het woonzorgcentrum,… vaak zijn het mensen die zonder grafische kennis, maar met een passie voor schrijven of publiceren het bewonersblaadje in mekaar steken. Ons opmaakplatform is geknipt voor hen. Het is uitermate gebruiksvriendelijk en hoeft bovendien niet geïnstalleerd te worden op een pc. Deze online tool kan overal en door iedereen gebruikt worden.


2. Een professionele lay-out

Het gespecialiseerde Genscom team zet het woonzorgcentrum op weg. We maken in samenspraak met het woonzorgcentrum de eerste editie van de publicatie op. Geheel binnen de huisstijl en met mooie grafische elementen geven we het bewonersblad een professionele look!


3. Een controle door de directie

Het bewonersblad is de verantwoordelijkheid van meerdere mensen. Er kunnen dan ook verschillende mensen aan het blad zelf werken. Op het platform creëert het woonzorgcentrum zoveel accounts als ze wil. Voor de directie hebben we bovendien een speciaal account. Deze beslist namelijk of een bewonersblad in druk mag en wat de oplage is!


4. Snelle afhandeling

Geen deadlines bij Genscom! Van zodra de directie haar goedkeuring voor de publicatie heeft gegeven gaan we voor hen aan de slag! Genscom zal binnen de 5 werkdagen dan ook deze publicatie drukken en verzenden. Nog sneller? Geen probleem! Na afspraak werken we een order zelfs op 3 werkdagen af.


5. Levering naar keuze

Verdeel je het bewonersblad enkel onder de bewoners of ruimer? Genscom zorgt ervoor dat de publicaties in pak geleverd worden in het woonzorgcentrum voor haar bewoners. Diegene die bestemd zijn voor de familie, sponsors of andere stakeholders worden rechtstreeks verzonden naar hen. Zo bespaar je tijd en krijgt iedereen tijdig de publicatie!


6. Voordelig tarief

Niet onbelangrijk! Genscom gaat er prat op aan heel scherpe tarieven de bewonersbladen te produceren. Dankzij onze geautomatiseerde workflow kunnen we vaak goedkoper dan de eigen kopieermachine de publicaties prijzen. Zo bespaart een woonzorgcentrum niet alleen tijd uit, maar ook aardig wat centen.


7. Knowhow delen

Genscom wil de kennis delen die ze heeft opgebouwd met de vele bewonersbladen, maar ook met vieringen, evenementen en infobrochures die woonzorgcentra publiceren. Daarom bundelt Genscom deze good practices om te delen in de groep van woonzorgcentra! Zo bieden we hen meteen inspiratie om hun publicaties nog beter te maken!

Share This