Een knappe creatie

Heb je zelf geen tijd, geen inspiratie of gewoon niet de skills om een eigen ontwerp te maken. Genscom heeft ervaren grafici in huis om een uniek ontwerp te maken. We luisteren naar je wensen en creëren een design in functie van het aangeleverde materiaal, je huisstijl of starten van een blanco blad. Van logo tot magazine, van krant tot jaarverslag. Wij visualiseren je ideeën en schaven er aan tot het helemaal naar je zin is!

Wil je het de volgende keer zelf proberen? Geen enkel probleem. We helpen je met plezier verder.

ENKELE VOORBEELDEN

Stichting Hubi en Vinciane:
een duwtje in de rug

Stichting Hubi en Vinciane was bijzonder gecharmeerd door een andere publicatie die Genscom had gemaakt en contacteerde ons. Graag hadden zij een nieuw magazine ontwikkeld voor hun leden. Geladen met een map vol voorbeelden en enkele ideeën trokken we naar hen. We noteerden al hun wensen zorgvuldig en maakten een eerste ontwerp.

Na een tweede gesprek konden we het magazine verder verfijnen en een eerste publicatie van de vernieuwde nieuwsbrief was een feit. Hubi en Vinciane wenste om in de toekomst zelf de publicatie te maken. Dat is voor Genscom geen probleem. We bezorgden hen de Indesign-files en hielpen hen op weg naar hun tweede publicatie. Nu zijn ze gelanceerd en maken ze geheel zelf hun publicatie. Genscom zorgt voor het drukken, adresseren en de verzending.

Jongerenproject ACV Openbare diensten: unieke projecten in de kijker

Hoog tijd om ook jongeren nog meer te betrekken bij de werking van ACV. Met een ijsjeskar trok ACV Openbare diensten de zomer van 2016 in. Ijsjes en Ijsbreker, een krant met info voor en door jongeren die zich willen engageren voor hun collega’s. In een mum van tijd staken onze grafisch ontwerpers een prachtige krant in elkaar. Uiteraard namen we eerst ruim de tijd om te luisteren naar de wensen van ACV en checkten we tussendoor of het ontwerp goed zat. Oordeel zelf maar!

Jaarverslag de Volkshuisvesting:
van krant tot boek

Genscom heeft al ruim één jaar een uitstekende samenwerking met de sociale huisvestingsmaatschappij GMV van Sint-Pieters-Leeuw. Geen wonder dat ook het jaarverslag werd toevertrouwd aan Genscom. De teksten werden zorgvuldig opgemaakt en het geheel werd een mooi ogend jaarverslag. Zo trekt de sociale huisvestingsmaatschappij GMV de professionaliteit door in al haar publicaties.

SHM Tuinwijk:
hoe bouw je een publicatie op?

Woorden wekken, voorbeelden strekken. Steeds meer huisvestingsmaatschappijen vinden de weg naar Genscom. Gecharmeerd door de unieke creaties en de prima prijs-kwaliteitsverhouding komen we al snel tot een samenwerking. Genscom ontwerpt en drukt op maat van de maatschappij een eigen publicatie. Maar er is meer: door onze ervaring adviseren we de maatschappijen ook inhoudelijk. Welke artikels horen best thuis in de publicatie? Wat is een mooie opener? Hoe bouw je een artikel op? Wat trekt de aandacht van de lezer? Op basis van ons advies gooide Tuinwijk haar publicatie om. Met succes! Ze kregen al een heleboel goede reacties binnen. Ook deze huisvestingsmaatschappij maakt van communicatie met de huurders een echt verbetertraject!

Vakantiespecial Govaka-Pasar:
gesegmenteerd drukwerk

Eens iets anders dan een plooifolder voor een beurs? Waarom maak je niet eens een echte krant. Je kan er heel wat info in kwijt, het is een echte eyecatcher en het is bovendien een goedkoop meeneemartikel. Reisorganisatie Govaka-Pasar dacht er ook zo over en ze maakten voor iedere reisbeurs een unieke krant. Zo kregen de aanwezigen op de wandelbeurs een krant met wandelvakanties, op de fiets- en cultuurbeurs werd er dan weer op maat van deze doelgroep gewerkt. De standhouders waren zeer tevreden, het kantoor al evenzeer!


Share This