Uniek en duurzaam drukwerk

Een actie, een jaarbeurs, een project in de kijker. Eénmalige projecten of een heus magazine. Gepersonaliseerd of opgesplitst per doelgroep of thema. Genscom levert kwalitatief digitaal drukwerk af. Wij verzorgen bovendien de verzending: in pak of een individuele zending aan huis geleverd. We printen de adresgegevens desgewenst rechtstreeks op de publicatie en leveren het zo aan bij bpost. Geen etiketten meer, maar ook geen schutblad of plastic verpakking. Reken hierbij een ecologisch verantwoord productieproces (watergedragen inkten, fsc-gecertificeerd papier en een natuurlijk drogingsproces) en je weet meteen dat het goed zit met je publicatie!

ENKELE VOORBEELDEN

Groenlink: ecologisch verantwoord publiceren

Groenlink, het magazine van Natuurpunt WAL, had wel oren naar zo’n concept. Eindelijk konden ze het ecologische aspect doortrekken tot en met de verzending van hun magazine. Papier met een fsc-label, watergedragen inkten, geen nutteloze overschotten papier en een persoonlijk geadresseerd tijdschrift zonder plastic wikkel. Genscom is terecht fier dat ze haar steentje kan bijdragen aan de zorg voor het milieu door haar manier van produceren. Zijn er leden die dreigen af te haken omdat ze hun lidgeld nog niet betaald hebben? Geen probleem. Enkel voor hen verwerken we een friendly reminder tot betaling in het volgend nummer van het tijdschrift.

Poverello: focus op de kerntaken

We verwelkomden in 2014 reeds Poverello. Tot dan kleefden de vrijwilligers van Poverello zelf duizenden etiketten op de publicaties. Een hels karwei. Genscom neemt nu de adressering voor haar rekening. Eén simpele adressenlijst volstaat en wij verzorgen de gehele bedeling. Van tijdschrift tot direct mail en dit aan de best mogelijke tarieven. Bovendien sorteren wij het drukwerk automatisch op postronde en leveren wij alles rechtstreeks aan bpost aan. Hierdoor krijgen beroepskrachten en vrijwilligers van Poverello meer tijd om zich te focussen op hun kerntaken.

Beweging Antwerpen: gemeentelijk nieuws van onderuit

Hoe breng je hoofdzakelijk nieuws van onder de kerktoren en zorg je toch nog voor éénzelfde look & feel. Beweging Antwerpen werkte een model uit waarbij lokale vrijwilligers de politieke actualiteit op de voet volgen en hier verslag van uitbrengen voor de geïnteresseerden van de gemeente. Op die manier beïnvloeden ze mee de publieke opinie. Genscom verzorgt voor hen het drukwerk. De korte verwerkingstijd laat toe om kort op de bal te spelen. De diverse, kleine oplages zijn ons handelsmerk. In Genscom vond Beweging Antwerpen dan ook de ideale partner om hun publicaties uit te geven.

Wablieft: ook Genscom spreekt klare taal

Een tweewekelijks nieuwsoverzicht in duidelijke taal, dat is Wablieft Start. Wablieft vindt in Genscom de geschikte partner om snel kwalitatief drukwerk tot bij haar lezers te krijgen.

Ook Genscom spreekt klare taal met haar klanten. Een duidelijke facturatie zonder verborgen kosten en dit tot op het aantal. Gewoon omdat 1499 geen 1500 is.

Wielerwedstrijd Erpe-Mere: alles loopt op wieltjes met Genscom

Wie koers zegt, zegt krant. Dat hebben de organisatoren van de wielerwedstrijd Dwars door de Vlaamse Ardennen goed begrepen. Nu al voor het tweede jaar op rij hebben ze een knappe krant gemaakt voor de inwoners van het dorp. De ploegvoorstelling, het parcours, een interview met de vorige winnaar en de vedetten en mooie advertenties om de sponsors te plezieren. Of de krant morgen klaar kan zijn als ik ze vandaag nog bestel? We doen ons best. Desnoods komen we ze zelf brengen!

Extreme klantgerichtheid. Daar kicken we op!

Share This