Update

Welkom!

Een hart voor het personeel uit de woonzorgcentra!

Met een krantje voor het personeel zetten enkele familieleden de eerste stappen naar een warme bedankingsactie voor de personeelsleden van wzc Sint-Mathildis (GZA-groep) in Boechout. Wij van Genscom en Happiedays volgden in hun spoor.

Genscom verwelkomt Boeta vzw

Pieter Delanoy, alias ‘de mol 2018’ uit het populaire, gelijknamige programma, is naast leraar ook voorzitter van Boeta vzw. Hij richtte in 2012 de vzw op en biedt kleurlingenjongeren in Zuid-Afrika kansen op een betere toekomst door hen een studiebeurs toe te kennen voor het hoger onderwijs. Althans in het begin, want nu is deze werking uitgegroeid tot het ondersteunen van de gehele gemeenschap. Om de drie maanden geeft Boeta de ‘Boeta Koerant’ uit: een krantje met info, nieuws en komende events van de vzw.

De lancering van de nieuwe schoolkrant

Waarom een schoolkrantje een must-have is

Een schoolkrantje, iets van vroeger? Nee hoor, een schoolkrant is net hét totaalplaatje van de school. Het krantje zorgt ervoor dat kinderen, leerkrachten en ouders zich betrokken voelen met de school. Zo zijn zowel kind als ouder op de hoogte van alles wat in de school leeft. Het ‘BOSblad’ van de Dr. Bosschool uit Utrecht is hiervan het levende bewijs. Twee weken geleden ging de schoolkrant voor het eerst in druk bij Genscom. Waarom is een eigen krantje voor een school een must-have? Je leest het hier.

Intervisie SHM bij Genscom

Huisvestingsmaatschappijen delen kennis op intervisiedag

De sociale huisvestingsmaatschappijen hadden een boeiende intervisie bij Genscom. Ze wisselden kennis uit over hun bewondersbladen.

Pagina's

Heb je een interessant project gezien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.


MAIL ONS: info@genscom.be

BEL ONS: +323 210 08 54